Filme online subtitrate
0
The Predator

The Predator

The Predator – Predatorul 4 (2018) are premiera in Romania pe 14.09.2018.

Regizat de Shane Black și co-scris de Fred Dekker. Este al patrulea film din franciza Predator, după #Predator (1987), Predator 2 (1990) și Predators (2010), acțiunea filmului are loc între cea din Predator 2 și Predators. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay și Thomas Jane.

Duration:

Quality: HD

Release:

Keywords:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comments

E. Florin

at 17:21

Dezamăgitor, mi-am facut iluzii, l-am așteptat cu nerăbdare și intr-un final, am ramas deziluzionat. Nu se compara nici pe departe cu cel din ’87,cu magnificul Arnold ! După părerea mea, unicul Predator adevărat, cel din 1987 cu Arnold. Ăsta e un surogat,cu o regie ieftină și actori de zmeura de aur !

DanDare

at 17:04

Traducerea titlului este „Predatorul”? Adică e vorba despre cineva care se predă sau îi face pe alții să se predea? Sau poate este un film despre un profesor care se ocupă cu predatul cursurilor?
Leul este un animal de „prédă” sau un animal de „prAdă”?
Un mic secret specialiștilor în engleză care au senzația că un amestec de părți de cuvinte din limbi diferite reprezintă o traducere: dacă iei un cuvânt din engleză și îi adaugi articolul hotărât românesc („-ul” sau „-a” la final), NU obții un cuvânt in limba română.

    Iulian

    at 18:50

    Predatorul se refera ,la pradator(vânător,cel care ucide)cei drept ar fi putut să schimbe putin traducerea ,dar nu cred ca trebuie inteles gresit ,este doar un nume ,de calitate si intensitatea acțiunii,nu comentez ,spun doar atat se putea si mai bine

FXL

at 23:12

Din pacate un film destul de slabut. Nu se compara sub nicio forma cu predator 1 sau 2. Eu ma tot uitam la ceas cand se va termina ca sa ma ridic sa plec din cinema.

Multumim pt upload
Ps. daca vreodata imi cumpar ochelari de filmat aici vor aparea filmele hardusb 🙂